HOE WERKT DAT EIGENLIJK, ZO'N WEBSITE BOUWEN...

Samenwerking

Als je ervoor kiest om door LiLoweb je website te laten maken, dan kies je voor een samenwerking waarin jouw wensen en ideeën gehoord worden! Samen bekijken we wat voor jouw website het mooiste design is en welke functionaliteiten een ware toevoeging zullen zijn voor jouw website.

Jouw huisstijl is leidend

LiLoweb heeft verschillende typen websites die geheel aanpasbaar zijn aan jouw huisstijl en voor jouw dienstverlening en/of producten. Ik vind het belangrijk dat een website bij jou en je werkzaamheden past!

Werkwijze

Wanneer je nog niet eerder een website hebt laten maken, kan ik me voorstellen dat je niet weet wat er op je afkomt en wat er van je verwacht wordt. Om je inzicht te geven in dit proces licht ik onderstaand de werkwijze van LiLoweb toe.

WERKWIJZE LILOWEB

1. Aanvragen vrijbijvende offerte

Nadat je op de website van LiLoweb met behulp van het formulier je wensen hebt beschreven zal ik bekijken welk websitepakket bij je past en een vrijblijvende offerte voor je opstellen. 

20%

2. Wensen in kaart brengen

Wanneer je akkoord gaat met de offerte wordt het tijd om nader kennis te maken! Door middel van een telefonisch of Skype-gesprek bespreken we je ideeën voor de website, nemen we de mogelijkheden door en bekijken we welke informatie ik nog van je nodig heb. Ik zal je ook verschillende opties laten zien zodat je een keuze kunt maken welke opzet het beste bij jouw onderneming past! 

40%

3. Informatie verzamelen

Na ons gesprek is het duidelijk welk type website er moet komen en welke informatie hiervoor nog nodig is. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, teksten en wellicht een logo. In de vorige stap hebben we in kaart gebracht wie waarvoor verantwoordelijk is.  

60%

4. Starten met bouwen

Wanneer de noodzakelijke informatie binnen is, ga ik van start met het creëren van jouw website. De doorlooptijd is afhankelijk van het type websitehet aantal pagina’sde beschikbaarheid over alle noodzakelijke content (foto’s, teksten, logo) en natuurlijk de deadline die jij voor jezelf hebt gesteld. Mijn streven is om de website zo snel als mogelijk op te leveren zodat jij geen dag langer hoeft te wachten om live te gaan! Gedurende het bouwen houd ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang en nodig ik je uit om de website te bekijken en eventuele wijzigingen kenbaar te maken.  

80%

5. Website LIVE

Wanneer jij tevreden bent met jouw website ben ik het ook! Je website kan LIVE!! Dat is toch weer een mooie stap in je zelfstandig ondernemerschap! 

100%

WIL JIJ EEN PROFESSIONELE WEBSITE VAN LILOWEB?

10% KORTING

De hele maand december 10% korting op een nieuwe website. Vraag snel een offerte aan!